drs. M.C. Snippert

Generalistische Basis GGZ voor Volwassenen, Kinderen en Jeugd

Even voorstellen

BELANGRIJKE MEDEDELING: DE PRAKTIJK NEEMT MOMENTEEL GEEN AANMELDINGEN AAN, DAAR DE FOCUS LIGT OP INVULLING GEVEN AAN HET LEVEREN VAN PSYCHOLOGISCHE ZORG AAN PATI√čNTEN BINNEN DE HUISARTSENZORG UITHOORN. WEGENS DRUKTE WORDT ER OP DIT MOMENT OOK GEEN WACHTLIJST GEHANTEERD.

Ik ben Monique Snippert en sinds 1996 werkzaam als psycholoog. Na het doctoraal examen heb ik de post-doctorale opleidingen gevolgd tot GZ-psycholoog en Kinder- en Jeugdpsycholoog. In de afgelopen jaren heb ik mij verder gespecialiseerd tot EMDR-therapeut en Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT) trainer.

Jarenlang ben ik zelfstandig werkzaam geweest in een samenwerkingsvorm voor psychologen eerstelijns. Daarnaast heb ik ruime ervaring en kennis opgedaan in de revalidatie bij kinderen met lichamelijke en/of verstandelijke beperkingen en volwassenen met niet-aangeboren hersenafwijkingen en chronische pijn.

Ik ben geregistreerd bij het NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen) SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd) en mijn GZ-psycholoog BIG registratienummer is 09061283025.

Praktijk voor Psychologie is geopend op werkdagen ma - vrij (behalve wo). Telefonisch spreekuur is op dinsdag van 12.00 -13.00 uur (06-83227757).